Week - 1 |
Gıdaların Kimyasal Bileşimi |
Week - 2 |
Genel Mikrobiyoloji |
Week - 3 |
Gıda Kalite Kontrolü |
Week - 4 |
Gıda Muhafaza Teknikleri |
Week - 5 |
Gıda Analizlerinde Temel Prensipler |
Week - 6 |
Gıda Analizlerinde Temel Prensipler |
Week - 7 |
Midterm |
Week - 8 |
Tahıl İşleme Teknolojisi |
Week - 9 |
Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi |
Week - 10 |
Et Ve Et Ürünleri İşleme Teknolojisi |
Week - 11 |
Süt Ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi |
Week - 12 |
Bitkisel Yağ Üretim Teknolojisi |
Week - 13 |
Bitkisel Yağ Üretim Teknolojisi |
Week - 14 |
Final Exam |