1. hafta |
Gıdaların Kimyasal Bileşimi |
2. hafta |
Genel Mikrobiyoloji |
3. hafta |
Gıda Kalite Kontrolü |
4. hafta |
Gıda Muhafaza Teknikleri |
5. hafta |
Gıda Analizlerinde Temel Prensipler |
6. hafta |
Gıda Analizlerinde Temel Prensipler |
7. hafta |
Ara Sınav |
8. hafta |
Tahıl İşleme Teknolojisi |
9. hafta |
Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi |
10. hafta |
Et Ve Et Ürünleri İşleme Teknolojisi |
11. hafta |
Süt Ve Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi |
12. hafta |
Bitkisel Yağ Üretim Teknolojisi |
13. hafta |
Bitkisel Yağ Üretim Teknolojisi |
14. hafta |
Dönem Sonu Sınavı |