1. hafta |
Gıda Kontrolü ve Mevzuatına Giriş |
2. hafta |
Kalite Kavramı ve Gıdaların Kalite Ögeleri |
3. hafta |
Türkiye’de Gıda Kodeksi ve Gıda Kontrolü |
4. hafta |
Türkiye’de Gıda Kodeksi ve Gıda Kontrolü |
5. hafta |
Gıda Standartları ve Kontrol Kriterleri |
6. hafta |
Gıda Standartları ve Kontrol Kriterleri |
7. hafta |
Ara sınav |
8. hafta |
Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının (HACCP) Tanımı ve Genel Prensipleri |
9. hafta |
Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktalarının (HACCP) Tanımı ve Genel Prensipleri |
10. hafta |
Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları |
11. hafta |
Gıda Mevzuatı Açısından Gıdalarda Bulunan Kontaminatlar |
12. hafta |
Gıda Mevzuatı Açısından Gıdalarda Bulunan Kontaminatlar |
13. hafta |
Gıda Kontrol Örgütleri ve Gıda Güvenliğindeki Rolleri |
14. hafta |
Dönem sonu sınavı |