Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
İSMAİL KONUK |
Dersin Veriliş Biçimi |
Yüz yüze eğitim |
Dersin Önkoşulları |
Bu dersin ön koşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
Önerilen Dersler |
Yaratıcılık, Estetik ve Sanat Felsefesi, Hamur Şekillendirme Yöntemleri I |
Okuma Listesi |
|
Değerlendirme |
1 Ara sınav, 1 Final sınavı |
Staj & Uygulama |
|
Katalog İçeriği |
Çiçek Yapımında Kullanılan Malzemeleri Tanıma; Çiçek Yapımında Tel Kesici ve Damarlayıcı Kullanımını ve Yaprakları Kurutma Tekniğini Öğrenme; Yaprakları Boyama Tekniğini Öğrenme; Yaprakları Toplayarak Çiçek Haline Getirme; Görsel Tasarım ÖğeleriGörsel Tasarım İlkeleri; Pasta Tasarımı; Pasta Modelleme; Pasta Konsepti Oluşturma; Pasta Kaplama; Pasta Süsleme İçin Figürleri Hazırlama; Pasta Süsleme İçin Figürleri Hazırlama; Pasta Süsleme İçin Figürleri Hazırlama; Figürleri Pasta Üzerine Yerleştirme ve Sunum. |