Katalog İçeriği |
Endüstriyel Mutfakların Kullanıldığı Mekânlar; Okul, Hastane, Otel, Resmi Kurum, Kafe-Restoran Mutfaklarının Amaç ve Kapasitelerine Göre Tasarımı, Tasarım Standartları; Mal Kabul Kuru ve Soğuk Depo Standartları; Pişirme, Hazırlık, Bulaşıkhane Tasarımında Ergonomik ve Üretim Standartları; Servis Hatlarında Ergonomik ve Üretim Standartları; Sıhhi ve Mekanik Tesisat, Yangın Söndürme, Montaj Mukavemet Detayları; Ergonomi, Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, Setüstü Yardımcı Gereçlerin Ergonomik Açıdan Değerlendirilmesi; Makinelerin Kullanıcı Arayüz Tasarımlarının Kullanıcıya Etkileri Yönünden İncelenmesi; Tasarım ve Tasarım Odaklı Düşünme; İnovasyon |