1. hafta |
Kalitatif Organik Madde Analizleri: Maddenin fiziksel özelliklerinin belirlenmesi (Renk, koku, tat, görünüş) Elementel analiz, Çözünürlük, Asidik ve bazik özelliklerinin tayini |
2. hafta |
Bileşik üzerindeki fonksiyonel grupların saptanması (Alkol, fenol, Asid, Ester, Amid, Aldehid, Keton, Amin vb.). Karbonhidrat türevleri için özel reaksiyonlar |
3. hafta |
Bazı ilaçların tanınması için kayıtlı özel testler ve bu işlemler sonunda elde edilen bilgiler yardımıyla bileşiğin yapısının tayini; Bileşiklerin spektral verilerinin yorumlanması |
4. hafta |
İlaç analizi |
5. hafta |
İlaç analizi |
6. hafta |
İlaç analizi |
7. hafta |
İlaç analizi |
8. hafta |
İlaç analizi |
9. hafta |
İlaç analizi |
10. hafta |
İlaç analizi |
11. hafta |
İlaç analizi |
12. hafta |
İlaç analizi |
13. hafta |
İlaç analizi |
14. hafta |
İlaç analizi |