1. hafta |
Bitkisel Kaynaklı Ham Maddelerin Kullanımında Kalite |
2. hafta |
Bitkisel Kaynaklı Ham Maddelerin Kullanımında Kalite |
3. hafta |
Bitkisel Kaynaklı Ham Maddelerin Kullanımında Kalite |
4. hafta |
Etkinlik ve Güvenlik: Tarih öncesinde bitkiler, Doğal hazine kaynağı olarak bitkiler, Tıbbi ve aromatik bitkiler |
5. hafta |
Etkinlik ve Güvenlik: Tarih öncesinde bitkiler, Doğal hazine kaynağı olarak bitkiler, Tıbbi ve aromatik bitkiler |
6. hafta |
Etkinlik ve Güvenlik: Tarih öncesinde bitkiler, Doğal hazine kaynağı olarak bitkiler, Tıbbi ve aromatik bitkiler |
7. hafta |
Tıbbi ve Aromatik Bitki ve Bitkisel Ürünlerin Kullanımında Etik: Etik ve biyoetik, Tıbbi ve aromatik bitkilerin kullanımında etik |
8. hafta |
Tıbbi ve Aromatik Bitki ve Bitkisel Ürünlerin Kullanımında Etik: Etik ve biyoetik, Tıbbi ve aromatik bitkilerin kullanımında etik |
9. hafta |
Bitkisel Ham Maddelerin Kullanıma Hazırlanması: Bitkisel farmasötik ürünlerde GACP ve GMP, Distilasyon ve ekstraksiyon yöntemi ile hazırlama, Farmasötik şekil haline getirme |
10. hafta |
Bitkisel Ham Maddelerin Kullanıma Hazırlanması: Bitkisel farmasötik ürünlerde GACP ve GMP, Distilasyon ve ekstraksiyon yöntemi ile hazırlama, Farmasötik şekil haline getirme |
11. hafta |
Bitkisel Hammadde ve Ürünlerin Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar: Önemli yan etkileri olan doğal etken bileşenler, Önemli yan etkileri olan bitkisel droglar |
12. hafta |
Bitkisel Hammadde ve Ürünlerin Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar: Önemli yan etkileri olan doğal etken bileşenler, Önemli yan etkileri olan bitkisel droglar |
13. hafta |
Zehirli, Narkotik ve Halusinojenik Bitkiler |
14. hafta |
Zehirli, Narkotik ve Halusinojenik Bitkiler |