1. hafta |
Tıbbi ve Aromatik Bitkisel Ürünler: Drog Tanımı |
2. hafta |
Bitkilerin isimlendirilmesi |
3. hafta |
Ekstre Tanımı: Sıvı ekstreler, Yumuşak ekstreler, Kuru ekstreler |
4. hafta |
Üretim Yöntemleri: Ekstraksiyon Yöntemi ile Elde Edilen Bitkisel Ürünler |
5. hafta |
Distilasyon Yöntemi ile Elde Edilen Bitkisel Ürünler |
6. hafta |
Uçucu Yağlar: Tanım ve özellikleri |
7. hafta |
Sabit Yağlar: Tanım ve özellikleri |
8. hafta |
Bitkisel Gıda Destekleri Tanım ve İlgili Terminoloji: Gıda destekleri, Fonksiyonel gıdalar, Nutrasötikler |
9. hafta |
Bitkisel Gıda Desteklerinin Kullanımı ile İlgili Mevzuatlar |
10. hafta |
Bitkisel Gıda Desteklerinin Kullanımı ile İlgili Mevzuatlar |
11. hafta |
Bazı Önemli Bitkisel Gıda Destekleri |
12. hafta |
Prebiyotikler |
13. hafta |
Probiyotikler |
14. hafta |
Sinbiyotikler |