Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Genel Bilgi Bölümler Öğretim Elemanları Yönetim İletişim Bilgileri
  • Eczacılık Fakültesi
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Doğal Ürünlerde Risk Faktörleri
  • İçerik
  • Tanıtım
  • İçerik
  • Öğrenme Çıktıları
  • Öğretim Yöntem ve Teknikleri
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Ölçme ve Değerlendirme

Haftalar Konular
1. hafta Doğal Ürünlerin Kullanımındaki Risk Faktörleri
2. hafta Potansiyel Toksik Doğal Ürünlerin Kullanımı
3. hafta Potansiyel Allerjik Doğal Ürünlerin Kullanımı
4. hafta Kontamine Doğal Ürün Kullanımı
5. hafta Hileli Doğal Ürün Kullanımı
6. hafta Doğal Ürünlerin Kullanımında Yan Etkiler
7. hafta Doğal ürün kullanımında advers etkiler
8. hafta Doğal ürün kullanımında uyarılar, önlemler
9. hafta Belirli Popülasyonlarda ve Hasta Gruplarındaki Kullanım Riskler
10. hafta Doğal Ürün-İlaç-Besin Etkileşimleri
11. hafta Sinerjistik ve Antogonistik Etkileşimler
12. hafta Akut ve Kronik Etkileşimler
13. hafta Doğal Ürün-İlaç-Besin Etkileşimlerine Örnekler ve Vakalar
14. hafta Doğal Ürün-İlaç-Besin Etkileşimlerine Örnekler ve Vakalar

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri