1. hafta |
Besin additifleri |
2. hafta |
Mikotoksinler ve mikotoksikozis |
3. hafta |
Önemli mikotoksikozisler |
4. hafta |
Botulizm |
5. hafta |
Bakteriyel gıda zehirlenmeleri |
6. hafta |
Kafeinli gıdalarla zehirlenmeler |
7. hafta |
Kafeinli gıdalarla zehirlenmeler |
8. hafta |
Mantar zehirlenmeleri ve tedavisi |
9. hafta |
Mantar zehirlenmeleri ve tedavisi |
10. hafta |
Doğal kaynaklı yenilen besinlerde bulunan toksinler |
11. hafta |
Gıda alerjileri ve intoleransı |
12. hafta |
Gıda alerjileri ve intoleransı |
13. hafta |
Besinlerdeki ilaç ve kimyasal maddelerin insan sağlığına zararları |
14. hafta |
Besin ambalajı olarak kullanılan kapların değerlendirilmesi |