Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Genel Bilgi Bölümler Öğretim Elemanları Yönetim İletişim Bilgileri
  • Eczacılık Fakültesi
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Eczacılık Terminolojisi
  • İçerik
  • Tanıtım
  • İçerik
  • Öğrenme Çıktıları
  • Öğretim Yöntem ve Teknikleri
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Ölçme ve Değerlendirme

Haftalar Konular
1. hafta Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Eğitim Sistemi
2. hafta Eczacılık Eğitimi ile İlgili Mevzuat
3. hafta Eczacılık Mesleği ile İlgili Kaynaklar
4. hafta Eczacıların Çalışma Alanları
5. hafta Eczacılık Bilim Alanları ve Temel Terimler
6. hafta Eczacılık Bilim Alanları ve Temel Terimler
7. hafta Eczacılık Bilim Alanları ve Temel Terimler
8. hafta Eczacılık Bilim Alanları ve Temel Terimler
9. hafta Temel Latince Bilgisi
10. hafta Temel Latince Bilgisi
11. hafta Temel Latince Bilgisi
12. hafta Temel Latince Bilgisi
13. hafta Temel Latince Bilgisi
14. hafta Temel Latince Bilgisi

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri