Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Genel Bilgi Bölümler Öğretim Elemanları Yönetim İletişim Bilgileri
  • Eczacılık Fakültesi
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Sosyal Eczacılık I
  • İçerik
  • Tanıtım
  • İçerik
  • Öğrenme Çıktıları
  • Öğretim Yöntem ve Teknikleri
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Ölçme ve Değerlendirme

Haftalar Konular
1. hafta Sosyal gelişim, sosyal davranış ve sosyal beceri kavramları
2. hafta Sosyal beceri ile ilişkili kavramlar
3. hafta Sosyal beceri türleri
4. hafta Sosyal beceri modelleri
5. hafta Problem davranışların sınıflandırılması, sosyal beceri ve problem davranış arasındaki ilişki
6. hafta Sosyal becerilerin ölçülmesi ve değerlendirilmesinde önemli konular ve yöntemler
7. hafta Sosyal beceri ve bireysel özellikler
8. hafta Sosyal beceri ve bireysel özellikler
9. hafta Sosyal beceri öğretim yöntemleri
10. hafta Sosyal beceri öğretim yöntemleri
11. hafta Sosyal Eczacılık ve On Yıldızlı Eczacı
12. hafta Sosyal Eczacılık ve On Yıldızlı Eczacı
13. hafta Sosyal Eczacılık ve On Yıldızlı Eczacı
14. hafta Sosyal Eczacılık ve On Yıldızlı Eczacı

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri