Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Genel Bilgi Bölümler Öğretim Elemanları Yönetim İletişim Bilgileri
  • Eczacılık Fakültesi
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Sosyal Eczacılık III
  • İçerik
  • Tanıtım
  • İçerik
  • Öğrenme Çıktıları
  • Öğretim Yöntem ve Teknikleri
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Ölçme ve Değerlendirme

Haftalar Konular
1. hafta Temel Mevzuat Bilgisi
2. hafta Tıbbi müstahzar ve uyuşturucu maddeler ile ilgili mevzuat
3. hafta Kozmetik madde ve ürünler ile ilgili mevzuat
4. hafta Ecza Depoları ile ilgili Mevzuat
5. hafta Eczacılar ve Eczaneler ile İlgili Mevzuat
6. hafta Eczacılar ve Eczaneler ile İlgili Mevzuat
7. hafta Eczacılık Mesleki Kuruluşları İlgili Mevzuat
8. hafta Eczacılık Mesleki Kuruluşları İlgili Mevzuat
9. hafta Eczacılık Deontolojisi ve Etik
10. hafta Eczacılık Deontolojisi ve Etik
11. hafta Eczacılık Mesleği ile İlgili Karşılaşılabilecek Hukuki Durumlar
12. hafta Eczacılık Mesleği ile İlgili Karşılaşılabilecek Hukuki Durumlar
13. hafta Eczacılık Mesleği ile İlgili Karşılaşılabilecek Hukuki Durumlar
14. hafta Eczacılık Mesleği ile İlgili Karşılaşılabilecek Hukuki Durumlar

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri