|
1. hafta |
Balık Biyolojisi |
|
2. hafta |
Temel Su Kalite Parametreleri |
|
3. hafta |
Alabalık Üretimi |
|
4. hafta |
Sazan Üretimi |
|
5. hafta |
Deniz Balıkları Üretimi |
|
6. hafta |
Balık üretiminde tür seçimi |
|
7. hafta |
Ara sınav |
|
8. hafta |
Akuaponik Uygulamaları |
|
9. hafta |
Akvaryum Balıkçılığı |
|
10. hafta |
Ticari ve Sportif Balık Yakalama Yöntemleri |
|
11. hafta |
Balık Yetiştiriciliğinde Hastalıklar |
|
12. hafta |
Koruyucu Önlemler |
|
13. hafta |
Su Ürünleri Üretimimiz ve Avcılığına İlişkin Hukuki Düzenlemeler |
|
14. hafta |
Dönem Sonu Sınavı |