|
1. hafta |
Nutrasötikler ve fonksiyonel gıdalara genel bakış |
|
2. hafta |
Nutrasötikler ve fonksiyonel gıdaların insan sağlığı ve hastalıklardaki önemi |
|
3. hafta |
Nutrasötikler ve fonksiyonel gıdaların Türkiye, Avrupa Birliği ve Dünya'daki yeri ve ticareti |
|
4. hafta |
Beslenmedeki eser (minör) maddelerin önemi ve kullanımlarındaki problemler |
|
5. hafta |
Nutrasötiklerin üretiminde karşılaşılan problemler |
|
6. hafta |
Nutrasötiklerin kontrollerinde karşılaşılan problemler |
|
7. hafta |
Bitkisel Katkılar |
|
8. hafta |
Antioksidanlar |
|
9. hafta |
Mineraller, yağ asitleri |
|
10. hafta |
Nükleotitler, amino asitler |
|
11. hafta |
Fitosteroller, probiotikler, beta-karoten |
|
12. hafta |
Fitosteroller, probiotikler, beta-karoten |
|
13. hafta |
Proteinler, bitkisel ekstreler |
|
14. hafta |
Standardizasyonları ve ürünlerin stabilitesi |