|
1. hafta |
Bitkisel Ürün Bilgi Kaynakları |
|
2. hafta |
Eczanelerde Satılan Bitkiler ve Bitkisel Ürünler Hakkında Genel Bilgiler |
|
3. hafta |
Dahilen Kullanılan Bitkiler ve Bitkisel Ürünler |
|
4. hafta |
Haricen Kullanılan Bitkiler ve Bitkisel Ürünler |
|
5. hafta |
Bitkisel Ürünlerde En Çok Kullanılan Bitkiler |
|
6. hafta |
Eczanelerde Satılan Bitkisel Ürünlerde Yer Alan Bitkilerin Makroskopik Özellikleri |
|
7. hafta |
Eczanelerde Satılan Bitkisel Ürünlerde Yer Alan Bitkilerin Mikroskopik Özellikleri |
|
8. hafta |
Bitkisel Ürünlerde En Çok Kullanılan Bitkileri Kolay Tanımada Kullanılan Yöntemler |
|
9. hafta |
Bitkilerin Moleküler Belirteçlerle Doğrulanması |
|
10. hafta |
DNA Bazlı Bitki Tanıma Teknikleri |
|
11. hafta |
DNA analizleri ile bitkilerin kalite kontrolü |
|
12. hafta |
Bitkisel Ürünlerde Tağşiş |
|
13. hafta |
Bitkisel Ürünlerde Tağşişin Tüketici Güvenliğine Etkisi |
|
14. hafta |
Türkiye'deki ve Dünya’daki Güncel Çalışmalar |