|
1. hafta |
Yiyecek İçecek Endüstrisi ve Catering İşletmeleri |
|
2. hafta |
Konu Hakkında Tartışmalar |
|
3. hafta |
Yemek Üretim Süreci: Tedarik, Hazırlık ve Pişirme |
|
4. hafta |
Konu Hakkında Tartışmalar |
|
5. hafta |
Üretim ve Dağıtım Sistemleri: Geleneksel, Pişir-Soğut, Pişir-Dondur Üretim Sistemleri |
|
6. hafta |
Konu ile ilgili başka kaynakların araştırılması |
|
7. hafta |
Üretim ve Dağıtım Sistemi Seçim Kararı |
|
8. hafta |
E- ortamda konu ile ilgili araştırmalar |
|
9. hafta |
Satış ve Pazarlama |
|
10. hafta |
Sunum hazırlama |
|
11. hafta |
Catering İşletmelerinde Başarım Faktörleri |
|
12. hafta |
Diğer e- kaynaklar üzerinden tartışmalar |
|
13. hafta |
Operasyonel Analiz ve İç Kontrol |
|
14. hafta |
Catering’lerde Yeni Trendler ve Uygulamalar |