Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Genel Bilgi Bölümler Öğretim Elemanları Yönetim İletişim Bilgileri
  • Eczacılık Fakültesi
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Eczanelerde Bulunan Bitkiler ve Bitkisel Ürünler
  • Öğrenme Çıktıları
  • Tanıtım
  • İçerik
  • Öğrenme Çıktıları
  • Öğretim Yöntem ve Teknikleri
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Ölçme ve Değerlendirme

  • Eczanelerde satılan bitkisel ürünleri ve bu ürünlerin içeriğinde bulunan bitkileri öğrenir.
  • Bitkisel ürünlerde yer alan bitkilerin makroskobik ve mikroskobik özelliklerini açıklar.
  • Bitkisel ürünlerde en çok kullanılan bitkileri kolay tanımada kullanılan yöntemleri öğrenir.
  • Bitkilerin tanımlanmasındaki modern teknikleri tartışabilir.
  • Bitkilerde ve bitkisel ürünlerde tağşiş hakkında bilgi verir.
  • Bitkilerde ve bitkisel ürünlerde tağşiş ile ilgili örnekler verir.
  • Bitkisel ürünlerde tağşişin tüketici güvenliğine etkisini değerlendirir.

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri