Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
DR. ÖĞR. ÜYESİ HÜSEYİN ÖNEY |
Dersin Veriliş Biçimi |
Uzaktan eğitim |
Dersin Önkoşulları |
Bu dersin ön koşulu bulunmamaktadır |
Önerilen Dersler |
|
Okuma Listesi |
Öney H. (2010). Yemek Hizmet İşletmelerinde (Catering İşletmeleri) Geleneksel ve Pişir-Soğut Üretim Sistemlerinin Karşılaştırılması, Yayınlanmamış Doktora Tezi, Anadolu Üniversitesi Gürsoy, D. (1997). Toplu Yemek Hizmeti, SOFRE Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş.Çiçek, D. ve Öney, H. (2009). Catering Hizmetleri, Anadolu Üniversitesi Yayınları. |
Değerlendirme |
1 Arasınav, 1 Final |
Staj & Uygulama |
|
Katalog İçeriği |
Yiyecek İçecek Endüstrisi ve Catering İşletmeleri; Yemek Üretim Süreci: Tedarik, Hazırlık ve Pişirme, Üretim ve Dağıtım Sistemleri: Geleneksel, Pişir soğut, Pişir-dondur üretim sistemleri, Üretim ve Dağıtım Sistemi Seçim Kararı; Satış ve Pazarlama; Catering İşletmelerinde Başarım Faktörleri; Operasyonel Analiz ve İç Kontrol; Cateringlerde Yeni Trendler ve Uygulamaları |