Katalog İçeriği |
Yiyecek İçecek Endüstrisi: Yiyecek İçecek Endüstrisinin Tarihi ve Özellikleri, Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması, Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler; Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Ekipmanlar: Servis, Mutfak ve Yeme İçme Alanlarında Kullanılan Ekipmanlar; Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis; Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak; Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim: Yönetim Fonksiyonları; Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol; Yiyecek İçecek Pazarlaması: Pazarlama ile İlgili Kavramlar, Hizmet Pazarlaması, Pazarlama Karması Elemanları; Yiyecek İçecek İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi. |