1. hafta |
Numune hazırlama basamağının önemi |
2. hafta |
Numune hazırlarken dikkat edilecek önemli noktalar |
3. hafta |
Biyoanalitik numune hazırlama tekniklerinin sınıflandırılması |
4. hafta |
Protein çöktürme tekniği |
5. hafta |
Seyreltme sonrası doğrudan enjeksiyon ve süzme teknikleri |
6. hafta |
Sıvı-sıvı ekstraksiyon yöntemi |
7. hafta |
Sıvı-sıvı ekstraksiyon yönteminin uygulamaları |
8. hafta |
Katı-faz ekstraksiyon yöntemi |
9. hafta |
Katı-faz ekstraksiyon yönteminin uygulamaları |
10. hafta |
Sıvı kromatografisinin numune hazırlama amaçlı kullanımı |
11. hafta |
Monolitik kolonlar |
12. hafta |
Biyoanalitik numune hazırlama tekniklerinin kombine hâlde kullanımı |