1. hafta |
Biyolojik ürünlerin karakterizasyon analizlerinde kullanılan analitik yöntemler |
2. hafta |
Ürünün birincil yapının aydınlatılması |
3. hafta |
Ürünün ikincil yapının aydınlatılması |
4. hafta |
Ürünün üçüncül ve dördüncül yapıların aydınlatılması |
5. hafta |
Glikan profilinin belirlenmesi |
6. hafta |
Glikan profilinin belirlenmesi II |
7. hafta |
Yük varyantlarının belirlenmesi |
8. hafta |
Yük varyantlarının belirlenmesi II
|
9. hafta |
Dimerik yapıların belirlenmesi |
10. hafta |
Kalite kontrol analizlerinde kullanılan analitik yöntemler |
11. hafta |
Ürün saflığının kontrolü |
12. hafta |
Glikan profilinin kontrolü |
13. hafta |
Yük varyantlarınn kontrolü |
14. hafta |
Üçüncül yapının kontrolü |