|
1. hafta |
Besin güvenliği ve analizinin önemi |
|
2. hafta |
Besin teknolojisinde kritik kontrol noktalarındaki güvenlik ve analizleri |
|
3. hafta |
Yöntem seçimi ve analiz sonuçlarının değerlendirilmesi |
|
4. hafta |
Protein analizleri |
|
5. hafta |
Yağ analizleri |
|
6. hafta |
Karbohidrat analizleri |
|
7. hafta |
Vitamin analizleri |
|
8. hafta |
Anorganik element analizleri |
|
9. hafta |
Özel besin analizleri ( Süt ve ürünleri, et, şekerli besinler vb.) |
|
10. hafta |
Besin katkı maddeleri |
|
11. hafta |
Besin saklama yöntemleri |
|
12. hafta |
Besin kontaminasyonları |
|
13. hafta |
Besinlerin hazırlanmaları |
|
14. hafta |
Su analizleri. |