|
1. hafta |
Besin additifleri |
|
2. hafta |
Mikotoksinler ve mikotoksikozis |
|
3. hafta |
Önemli mikotoksikozisler |
|
4. hafta |
Botulizm |
|
5. hafta |
Bakteriyel gıda zehirlenmeleri |
|
6. hafta |
Kafeinli gıdalarla zehirlenmeler |
|
7. hafta |
Kafeinli gıdalarla zehirlenmeler |
|
8. hafta |
Mantar zehirlenmeleri ve tedavisi |
|
9. hafta |
Mantar zehirlenmeleri ve tedavisi |
|
10. hafta |
Doğal kaynaklı yenilen besinlerde bulunan toksinler |
|
11. hafta |
Gıda alerjileri ve intoleransı |
|
12. hafta |
Gıda alerjileri ve intoleransı |
|
13. hafta |
Besinlerdeki ilaç ve kimyasal maddelerin insan sağlığına zararları |
|
14. hafta |
Besin ambalajı olarak kullanılan kapların değerlendirilmesi |