|
1. hafta |
Numune hazırlama basamağının önemi |
|
2. hafta |
Numune hazırlarken dikkat edilecek önemli noktalar |
|
3. hafta |
Biyoanalitik numune hazırlama tekniklerinin sınıflandırılması |
|
4. hafta |
Protein çöktürme tekniği |
|
5. hafta |
Seyreltme sonrası doğrudan enjeksiyon ve süzme teknikleri |
|
6. hafta |
Sıvı-sıvı ekstraksiyon yöntemi |
|
7. hafta |
Sıvı-sıvı ekstraksiyon yönteminin uygulamaları |
|
8. hafta |
Katı-faz ekstraksiyon yöntemi |
|
9. hafta |
Katı-faz ekstraksiyon yönteminin uygulamaları |
|
10. hafta |
Sıvı kromatografisinin numune hazırlama amaçlı kullanımı |
|
11. hafta |
Monolitik kolonlar |
|
12. hafta |
Biyoanalitik numune hazırlama tekniklerinin kombine hâlde kullanımı |