|
1. hafta |
Besin analizlerinin önemi |
|
2. hafta |
Protein tayinleri |
|
3. hafta |
Amino asitlerin tayinleri |
|
4. hafta |
Karbohidrat tayinleri |
|
5. hafta |
Monosakkarit ve polisakkarit tayinleri |
|
6. hafta |
Monosakkarit ve polisakkarit tayinleri 2 |
|
7. hafta |
Yağ tayinleri |
|
8. hafta |
Sabit ve uçucu yağlar; Yağ indeksleri |
|
9. hafta |
Vitamin tayinleri |
|
10. hafta |
Suda çözünen ve çözünmeyen vitamin tayinleri |
|
11. hafta |
Anorganik element tayinleri |
|
12. hafta |
Anorganik element tayinleri 2 |
|
13. hafta |
Besin katkı maddeleri tayinleri |
|
14. hafta |
Bazı besinler için özel analiz yöntemleri |