1 |
İletişim, ekonomi, işletme, hukuk, davranış bilimleri alanlarında temel bilgiye sahip olma ve bu bilgileri uygulayabilme |
X |
|
|
|
2 |
Ev ortamı kapsamında sağlık, beslenme ve tüketim alanlarında bilgi sahibi olma ve bu bilgileri uygulayabilme |
|
|
X |
|
3 |
Ev endüstrisi, aile ekonomisi, aile psikolojisi ve eğitimi alanlarında bilgi sahibi olma ve bu bilgiyi uygulayabilme |
|
|
|
X |
4 |
Mesleği ile ilgili yasal düzenlemeler, mesleki standartlar ve uygulamalar ve örgütlenmeler hakkında bilgi sahibi olma ve bu bilgileri uygulayabilme |
|
|
X |
|
5 |
Hizmet verme süreçleri ve işlemleri hakkında bilgi sahibi olma ve bu bilgiyi tüketiciyi tatmin etmek amacıyla kullanabilme |
|
|
|
X |
6 |
Alanı ile ilgili teknolojiyi, fiziksel ortamı ve araç gereçleri tanıma, kullanma ve bakımını yapabilme |
|
|
X |
|
7 |
Hem bağımsız hem de ekip olarak öğrenme ve çalışma, kendini ve ekip arkadaşlarını değerlendirme, ekibin performansını artırabilme |
|
X |
|
|
8 |
Mesleği ile ilgili güncel gelişmeleri izleme, yaşam boyu öğrenme bilinci ile güncelleme ve geliştirebilme |
|
|
|
X |
9 |
Bireyler ve kültürler arası etkin iletişim kurma |
|
|
|
X |
10 |
Bilgi, tartışma ve analizleri rapor edebime ve sunabilme |
X |
|
|
|
11 |
Bilgisayar yazılımı, bilişim ve iletişim teknolojilerini kullanabilme |
|
X |
|
|
12 |
Yenilikleri izleyecek ve iletişim kuracak düzeyde yabancı dil beceresi kazanbilme |
X |
|
|
|
13 |
Sağlık, güvenlik ve risk değerlendirmesi yetkinliği kazanabilme |
|
X |
|
|
14 |
Özel yaşamın gizliliğine saygı, kişisel bakıma özen gösterebilme, hoşgörü ve etik değerleri gözetmebilme |
|
|
|
X |
15 |
Sosyal ve doğal çevreyi koruma yetkinliği kazabilme |
|
|
|
X |