Okuma Listesi |
Song Chang, Yaping Gong, Cass Shum. 2011. Promoting innovation in hospitality companies through human resource management practices. International Journal of Hospitality Management 30:4, 812-818.De Bono, E. Rekabetüstü, Remzi Kitabevi, 2000 |
Katalog İçeriği |
Yenilik Kavramı ve İlgili Kavramlar: Yenilik, Değişim, Girişimcilik, Yaratıcılık, Buluş, Teknoloji, Tasarım; Yeniliğin Gelişimi ve Önemi; Yenilik Modelleri; Yenilik Boyutları: Sosyal, Çevresel, Örgütsel, Yasal ve teknolojik boyutlar; Yenilik Türleri: Radikal yenilikler, Aşamalı yenilikler; Yenilik Kaynakları: İç kaynaklar, Dış kaynaklar; Yenilik ve Tasarım: Tasarım kavramı; Hizmet Tasarımı; Tasarım Süreci; Tasarım Stratejileri; Tasarım Yöntemleri; Konaklama İşletmelerinde Yeni Hizmet ve Tasarım Uygulamaları. |