Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Zorunlu Dersler |
Öğretim Elemanları |
ARAŞ. GÖR. DR. SEMA EKİNCEK |
Dersin Veriliş Biçimi |
Uzaktan eğitim |
Dersin Önkoşulları |
Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
Önerilen Dersler |
Bu dersle ilişkili önerilen başka dersler bulunmamaktadır. |
Okuma Listesi |
Yok |
Değerlendirme |
1 Arasınav ve 1 Dönem Sonu Sınavı |
Staj & Uygulama |
Bu ders için staj veya uygulama yoktur. |
Katalog İçeriği |
Yiyecek İçecek Endüstrisi: Yiyecek İçecek Endüstrisinin Tarihi ve Özellikleri, Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması, Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler; Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Ekipmanlar: Servis, Mutfak ve Yeme İçme Alanlarında Kullanılan Ekipmanlar; Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis; Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak; Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim: Yönetim Fonksiyonları; Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol; Yiyecek İçecek Pazarlaması: Pazarlama ile İlgili Kavramlar, Hizmet Pazarlaması, Pazarlama Karması Elemanları; Yiyecek İçecek İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi. |