Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
|
Dersin Veriliş Biçimi |
Yüz yüze eğitim |
Dersin Önkoşulları |
Bu dersin ön koşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
Önerilen Dersler |
Gastronomi Tarihi |
Okuma Listesi |
|
Değerlendirme |
1 Ara sınav, 1 Dönem Sonu Sınavı |
Staj & Uygulama |
|
Katalog İçeriği |
Gastronomi Tarihi; Yiyecek İçecek İşletmelerinin Gelişimi; Hızlı Yemek Akımı; Moleküler Gastronomi; Yeni Mutfak Akımı; Yavaş Yemek Akımı; Yeni Anadolu Mutfağı; Nöro- Gastronomi; Duyusal Analiz; Tematik Restoranlar; Yeşil Restoranlar; Tarım ve gastronomi İlişkisi; Coğrafi İşaretleme Sistemi. |