Program Yeterlilikleri (Çıktıları) | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Almanca II | | | | | | | | | | | | | |
Almanca IV | | | | | | | | | | | | | |
Almanca VI | | | | | | | | | | | | | |
Almanca VIII | | | | | | | | | | | | | |
Türkiye Flora ve Faunası | | | | | | | | | | | | | |
Türkiye Turizm Coğrafyası | | | | | | | | | | | | | |
Cultural Heritage of Turkey (Türkiye'nin Kültürel Mirası) | | | | | | | | | | | | | |
Finansal Yönetim | | | | | | | | | | | | | |
Fransızca II | | | | | | | | | | | | | |
Fransızca IV | | | | | | | | | | | | | |
Fransızca VI | | | | | | | | | | | | | |
Fransızca VIII | | | | | | | | | | | | | |
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | | | | | | | | | | | | | |
Menü Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Gastronomide Yeni Eğilimler | | | | | | | | | | | | | |
Yemek, Kültür ve Toplum | | | | | | | | | | | | | |
Havayolu İşletmeciliği | | | | | | | | | | | | | |
Genel Ekonomi | | | | | | | | | | | | | |
Tourism Economics (Turizm Ekonomisi) | | | | | | | | | | | | | |
Deneyim Ekonomisi | | | | | | | | | | | | | |
İngilizce Sözlü İletişim II | | | | | | | | | | | | | |
İngilizce Sözlü İletişim IV | | | | | | | | | | | | | |
Academic English I (Akademik İngilizce I) | | | | | | | | | | | | | |
Akademik İngilizce II | | | | | | | | | | | | | |
Akademik İngilizce IV | | | | | | | | | | | | | |
İspanyolca II | | | | | | | | | | | | | |
Getiri Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
İtalyanca II | | | | | | | | | | | | | |
Bar Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Mutfak Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Career Planning (Kariyer Planlama) | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 | 2 | 2 | 1 | 2 | 2 | 3 | 2 | 1 |
Kültürel Etkinlikler | | | | | | | | | | | | | |
Matematik I | | | | | | | | | | | | | |
Matematik II | | | | | | | | | | | | | |
Finansal Muhasebe II | | | | | | | | | | | | | |
Tüketici Davranışları | | | | | | | | | | | | | |
Consumer Behavior (Tüketici Davranışları) | | | | | | | | | | | | | |
Rekreasyon Liderliği | | | | | | | | | | | | | |
Rekreasyon Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Rusça II | | | | | | | | | | | | | |
Rusça IV | | | | | | | | | | | | | |
Rusça VI | | | | | | | | | | | | | |
Rusça VIII | | | | | | | | | | | | | |
Salon Dansları | | | | | | | | | | | | | |
Rekreasyon ve Dans | | | | | | | | | | | | | |
Davranış Bilimlerine Giriş | | | | | | | | | | | | | |
Halk Dansları | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Sosyal Davranış ve Protokol Kuralları | | | | | | | | | | | | | |
Staj | | | | | | | | | | | | | |
Kültürlerarası İletişim | | | | | | | | | | | | | |
Intercultural Communication (Kültürlerarası İletişim) | | | | | | | | | | | | | |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | | | | | | | | | | | | | |
Topluma Hizmet Uygulamaları | | | | | | | | | | | | | |
Turist Rehberliğine Giriş ve Meslek Etiği | | | | | | | | | | | | | |
Introduction to Tourism (Genel Turizm) | 2 | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3 | 2 |
Mesleki İngilizce II | | | | | | | | | | | | | |
Ağırlama İşletmeciliği | 3 | 2 | 1 | 0 | 2 | 3 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Restoran Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Turizmde Çocuk Dostu Uygulamalar | | | | | | | | | | | | | |
Termal ve SPA Hizmetleri | | | | | | | | | | | | | |
Seyahat İşletmeciliği | | | | | | | | | | | | | |
Destinasyon Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Yatırım ve Proje Analizi | | | | | | | | | | | | | |
Turizm Hukuku | | | | | | | | | | | | | |
Turizmde Sektörel İlişkiler | | | | | | | | | | | | | |
Odalar Bölümü Yönetimi Uygulamaları | | | | | | | | | | | | | |
Turizmde Süreç Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Ziyaretçi Çekicilikleri Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Dijital Turizm | | | | | | | | | | | | | |
Müze ve Ören Yerleri Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Toplantı Yönetimi Uygulamaları I | | | | | | | | | | | | | |
Turizmde Halkla İlişkiler Kampanyaları | | | | | | | | | | | | | |
Toplu Yemek Üretimi | | | | | | | | | | | | | |
CRS Uygulamaları-Amadeus | | | | | | | | | | | | | |
Turizmde Drama | | | | | | | | | | | | | |
Konaklama İşletmelerinde Animasyon Hizmetleri Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Turizm İşletmeciliği Bitirme Çalışması | | | | | | | | | | | | | |
Otel İşletmelerinde Simülasyon Uygulamaları | | | | | | | | | | | | | |
Turistik Alanlarda Mekan Tasarımı | | | | | | | | | | | | | |
Tur Operasyonu Uygulamaları-Sejour | | | | | | | | | | | | | |
Turizmde Küreselleşme ve Rekabet Stratejileri | | | | | | | | | | | | | |
Rekreasyonda Program Geliştirme ve Planlama | 3 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 |
Etkinlik Yönetimi | | | | | | | | | | | | | |
Seyahat Yazarlığı ve Dijital İçerik Hazırlama | | | | | | | | | | | | | |
Özel İlgi Turizmi | | | | | | | | | | | | | |
Eskişehir’in Yerel Değerleri | | | | | | | | | | | | | |
Turizm Psikolojisi | | | | | | | | | | | | | |
Turizmde Dijital Teknolojiler | | | | | | | | | | | | | |
Türk İşaret Dili | | | | | | | | | | | | | |
Türk Dili II | | | | | | | | | | | | | |