Alan Yeterlilikleri | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Alanında ileri düzeyde bilgilere sahiptir. | 3 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 |
Alana ilişkin bilgileri çalışanlar ve ekip arkadaşlarına aktarabilme becerisine sahiptir. | 3 | 2 | 2 | 2 | 3 | 2 | 2 | 1 | 2 |
Karar, uygulama ve davranışlarında alana ilişkin edindiği bilgileri kullanmak suretiyle verileri yorumlayabilme, analiz edebilme, sorunları tanımlayabilme ve çözüm önerileri getirebilme becerisine sahiptir. | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 1 | 2 |
Alana ilişkin konularda araştırma ve çalışma yapar. | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 1 | 2 |
Proje yürütücüsü ya da katılımcısı olarak proje hedeflerine uygun sorumluluk alır. | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Örgüt/Kurum için amaç ve hedef belirler. | 1 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Edindiği bilgi ve becerileri eleştirel olarak değerlendirir. | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 |
Öğrenme gereksiniminin sürekliliğini kavradığını gösterir. | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 |
Alanı ile ilgili edindiği bilgi ve beceriler düzeyindeki düşüncelerini ve önerilerini ilgililere yazılı ve sözlü olarak aktarır. | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 |
Mesleki alanda paydaşlarla etkili iletişim kurar. | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 |
Alanının gerektirdiği en az Avrupa Bilgisayar Kullanma Lisansı İleri Düzeyinde bilgisayar yazılımı ile birlikte bilişim ve iletişim teknolojilerini kullanır. | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 |
Bir yabancı dili en az Avrupa Dil Portföyü B1 Genel Düzeyinde kullanarak alanındaki bilgileri izler ve meslektaşları ile iletişim kurar. | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 |
Örgüt/Kurum, iş ve toplumsal etik değerlere uygun davranır. | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 |
Örgütün/Kurumun paydaşlarıyla ilişkilerini analiz eder ve etkin biçimde yürütür. | 2 | 3 | 3 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 |
Yenilikleri teşvik edebilme becerisine sahiptir. | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 |
Örgüte/kuruma ilişkin eleştirel düşünür. | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 |
Sosyal hakların evrenselliği, sosyal adalet, kalite ve kültürel değerler ile çevre koruma, iş sağlığı ve güvenliği konularında yeterli bilince sahiptir. | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |