1. hafta |
Sürdürülebilirlik Kavramı |
2. hafta |
Sürdürülebilir Kalkınma Kavramı |
3. hafta |
Sürdürülebilirliğin Çevresel Boyutu |
4. hafta |
Sürdürülebilirliğin Ekonomik Boyutu |
5. hafta |
Sürdürülebilirliğin Sosyo Kültürel Boyutu |
6. hafta |
Sürdürülebilirlik Yaklaşımları |
7. hafta |
Arasınavı |
8. hafta |
Yeşil Restorancılık |
9. hafta |
Slow Food Akımı |
10. hafta |
Biyogaz ve Kompost Üretimi |
11. hafta |
Sıfır Atık |
12. hafta |
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar |
13. hafta |
Yiyecek İçecek Endüstrisinin Geleceği |
14. hafta |
Final |