|
1. hafta |
Karşılamak. |
|
2. hafta |
Rezervasyon: telefon konuşmaları ve not almak. |
|
3. hafta |
Konaklama hakkında bilgi vermek. |
|
4. hafta |
Bir bölgeyi tanıtmak. |
|
5. hafta |
Bir şehri tanıtmak. |
|
6. hafta |
Bir ülkeyi tanıtmak. |
|
7. hafta |
Resepsiyonda geçebilecek diyaloglar. |
|
8. hafta |
Lokanta:konukları karşılamak,sipariş almak,menüyü tanıtmak,ödemek. |
|
9. hafta |
Bar:bir isteği yerine getirmek ve hesabı almak. |
|
10. hafta |
Not almak. |
|
11. hafta |
Türk mutfağı: Türk mutfağını tanımak, yemek tarifleri. |
|
12. hafta |
Yabancı mutfaklardan örnekler. |
|
13. hafta |
Türkiye: Türkiye'nin güzellikleri, ülkede nasıl seyehat edilir, Türk adet ve gelenekleri. |
|
14. hafta |
Türkiye'nin tarihsel zenginliği, nereleri görmek gerekir. |