1. hafta |
Besin Bitkileri: Algler, Mantarlar |
2. hafta |
Besin Bitkileri: Tahıl Bitkileri (Büyük Grup Hububatlar: Buğday, Mısır, Pirinç; Küçük Grup Hububatlar: Arpa, Çavdar, Yulaf, Darı, Cindarı, Kuş yemi, Karabuğday) |
3. hafta |
Baklagiller: Bezelye, Nohut, Fasülye, Soya, Bakla, Yer fıstığı, Mercimek, Börülce, Maş fasülyesi, Mürdümük, Taze yem bitkisi olan Legümenler, Ağaçsı Legmenler, Keçi boynuzu |
4. hafta |
Kuru Meyveler: Yağlı kuru meyveler (Fındık, Fıstık, Pikan, Ceviz), Proteinli kuru meyveler (Badem, Kayın, Şam fıstığı, Ginkgo), Karbonhidratlı kuru meyveler (Meşe kupulaları, Kestane) |
5. hafta |
Sebzeler: Sebze olarak kullanılan bitki organları (toprakaltı organları, toprakaltı gövdeleri, yaprak, çiçekler),
Meyveler (Bakka tipi, drupa tipi, bileşik, tropik meyveler) |
6. hafta |
Ara Sınav |
7. hafta |
Yağ Bitkileri (Meyvelerinden ve Tohumlarından yağ elde edilen bitkiler), Endüstri Bitkileri (Lifler) |
8. hafta |
Endüstri Bitkileri (Orman Ürünleri, Tanen ve Boya Bitkileri) |
9. hafta |
Endüstri Bitkileri (Kauçuk vb. ürünler veren Bitkiler, Zamk ve reçine veren Bitkiler) |
10. hafta |
Yağ ve Mum elde edilen Bitkiler |
11. hafta |
Şeker, Nişasta ve Selüloz Ürünleri |
12. hafta |
Baharat Bitkileri |
13. hafta |
Uyarıcı Bitkiler
|
14. hafta |
Döenm Sonu Sınavı |