Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Genel Bilgi Bölümler Öğretim Elemanları Yönetim İletişim Bilgileri
  • Eczacılık Fakültesi
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Uçucu Yağlar
  • İçerik
  • Tanıtım
  • İçerik
  • Öğrenme Çıktıları
  • Öğretim Yöntem ve Teknikleri
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Ölçme ve Değerlendirme

Haftalar Konular
1. hafta Uçucu yağların tanım ve özellikleri
2. hafta Uçucu yağların üretim şekilleri
3. hafta Uçucu yağların elde edildiği kaynaklar
4. hafta Türkiye’de ticari olarak en çok üretimi yapılan uçucu yağlar
5. hafta Uçucu yağların Türkiye ve dünyadaki ticareti
6. hafta Uçucu yağlarla birlikte elde edilen diğer ürünler
7. hafta Uçucu yağlarla birlikte elde edilen diğer ürünler
8. hafta Uçucu yağların üretimi sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar
9. hafta Uçucu yağların üretim sonrasındaki işlemler
10. hafta Uçucu yağların analiz şekilleri
11. hafta Uçucu yağların kalite ve taşımaları gereken özellikleri
12. hafta Uçucu yağların kullanım alanları
13. hafta Uçucu yağların biyolojik etkileri
14. hafta Uçucu yağlar ve aromaterapi

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri