|
1. hafta |
Mikrobiyal Hücre Yapısı ve fonksiyonu |
|
2. hafta |
Mikrobiyal metabolizma |
|
3. hafta |
Endüstriyel mikroorganizmalar |
|
4. hafta |
Fermentasyon sistemleri |
|
5. hafta |
Mikrobiyal enzimler |
|
6. hafta |
Yakıtlar ve endüstriyel kimyasallar |
|
7. hafta |
Gıda ve içecek fermentasyonları, Gıda katkı maddeleri ve takviyeleri |
|
8. hafta |
Mikrobiyal biyokütle üretimi |
|
9. hafta |
Çevre biyoteknolojisi |
|
10. hafta |
Malzemelerin Mikrobiyal Biyobozunmları ve kontrolü |
|
11. hafta |
Hayvan ve bitki hücre kültürü |
|
12. hafta |
Rekombinat DNA Teknolojisi |
|
13. hafta |
Eczacılıkta kullanılan endüstriyel mikroorganizmalar |
|
14. hafta |
Biyotransformasyon |