1. hafta |
Mikrobiyal Hücre Yapısı ve fonksiyonu |
2. hafta |
Mikrobiyal metabolizma |
3. hafta |
Endüstriyel mikroorganizmalar |
4. hafta |
Fermentasyon sistemleri |
5. hafta |
Mikrobiyal enzimler |
6. hafta |
Yakıtlar ve endüstriyel kimyasallar |
7. hafta |
Gıda ve içecek fermentasyonları, Gıda katkı maddeleri ve takviyeleri |
8. hafta |
Mikrobiyal biyokütle üretimi |
9. hafta |
Çevre biyoteknolojisi |
10. hafta |
Malzemelerin Mikrobiyal Biyobozunmları ve kontrolü |
11. hafta |
Hayvan ve bitki hücre kültürü |
12. hafta |
Rekombinat DNA Teknolojisi |
13. hafta |
Eczacılıkta kullanılan endüstriyel mikroorganizmalar |
14. hafta |
Biyotransformasyon |