1. hafta |
Yemek Pişirme Sanatının Geçmişi ve Bugünü |
2. hafta |
Dünya Mutfakları |
3. hafta |
Türk Mutfağına Genel Bakış |
4. hafta |
Yönetim, Mutfak Yönetimi ve Organizasyon -I- |
5. hafta |
Yönetim, Mutfak Yönetimi ve Organizasyon -II- |
6. hafta |
Temel Mutfak Üretim Bilgisi |
7. hafta |
Mutfakta Temizlik, Sağlık ve Hijyen |
8. hafta |
Mutfakta Sanitasyon ve HACCP Uygulamaları |
9. hafta |
Mönü ve Mönü Planlaması |
10. hafta |
Beslenme, Besin Grupları ve Beslenmenin Önemi -I- |
11. hafta |
Beslenme, Besin Grupları ve Beslenmenin Önemi -II- |
12. hafta |
Yiyecek Üretim Maliyetleri ve Yiyecek Döngüsü |
13. hafta |
Uluslararası Mutfakta Kullanılan Temel Pişirme Yöntemleri-I- |
14. hafta |
Uluslararası Mutfakta Kullanılan Temel Pişirme Yöntemleri -II- |