|
1. hafta |
Tanışma ve Ders Tanıtımı |
|
2. hafta |
Sürdürülebilirlik kavramı ve kapsamı, gastronomide sürdürülebilirlik |
|
3. hafta |
Tarımda ve balıkçılıkta sürdürülebilirlik |
|
4. hafta |
Su ve enerjide sürdürülebilirlik ve atık yönetimi |
|
5. hafta |
Yerel gıda ve küçük üreticiler ve sürdürülebilir gıda tedariği |
|
6. hafta |
Yemek kültürünün sürdürülebilirliği |
|
7. hafta |
Ara Sınavlar |
|
8. hafta |
Ara sınavlar |
|
9. hafta |
Ödev Sunumları |
|
10. hafta |
Ödev Sunumları |
|
11. hafta |
Ödev Sunumları |
|
12. hafta |
Ödev sunumları |
|
13. hafta |
Ödev sunumları |
|
14. hafta |
Ödev sunumları |