|
1. hafta |
Konaklama İşletmeciliğine Giriş: Tarihi, Yapısı Ve Özellikleri |
|
2. hafta |
Konaklama İşletmelerinin Sınıflandırılması
Konaklama İşletmeleri Personelinin Sahip Olması Gereken Özellikler |
|
3. hafta |
Konaklama İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon |
|
4. hafta |
Konaklama İşletmelerinde Pazarlama |
|
5. hafta |
Pazar Bölümlendirme Ve Pazarlama Stratejileri |
|
6. hafta |
Konaklama İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi |
|
7. hafta |
Konaklama İşletmelerinde Odalar Bölümü Yönetimi |
|
8. hafta |
Ara Sınav |
|
9. hafta |
Konaklama İşletmelerinde Yiyecek İçecek Hizmetleri: Öğünler Ve Hizmet Şekilleri |
|
10. hafta |
Yiyecek İçecek Hizmetlerinin Organizasyon Yapısı |
|
11. hafta |
Konaklama İşletmelerinde Muhasebe: Muhasebe Bilgisi Ve Uygulamaları |
|
12. hafta |
Konaklama İşletmelerinde Finans Yönetimi: Finans Ve Maliyet Kontrolü |
|
13. hafta |
Konaklama İşletmelerinde Destek Hizmetleri: Organizasyonu Ve Çeşitleri |
|
14. hafta |
Final Sınavı
Alan Gezisi |