Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Program Profili Kabul ve Kayıt Koşulları Yeterlilik Koşulları ve Kuralları Önceki Öğrenmenin Tanınması Öğretim Elemanları Bölüm Bşk. ve AKTS Koord. Alan Yeterlilikleri Program Yeterlilikleri (Çıktıları) Dersler - AKTS Kredileri Alan & Prog. Yeterlilik İlişkileri Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri Ölçme ve Değerlendirme Mezuniyet Koşulları Üst Derece Programlarına Geçiş İstihdam Olanakları
  • Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  • Konaklama İşletmeciliği Anabilim Dalı
  • Konaklama İşletmeciliği ABD-Tezsiz YL
  • Konaklama İşletmeciliği Bilim Dalı-Online Tzs YL
  • Dersler - AKTS Kredileri
  • Catering İşletmeciliği
  • Tanıtım
  • Tanıtım
  • İçerik
  • Öğrenme Çıktıları
  • Öğretim Yöntem ve Teknikleri
  • Program Çıktılarına Katkısı
  • Ölçme ve Değerlendirme

Ders Adı Ders Kodu Zorunlu/Seçmeli Teori + Uygulama AKTS
Catering İşletmeciliği KOİ561 I.YARIYIL 3+0 6.0
Ders Dili Türkçe
Ders Türü Seçmeli Dersler
Öğretim Elemanları DR. ÖĞR. ÜYESİ HÜSEYİN ÖNEY
Dersin Veriliş Biçimi Uzaktan eğitim
Dersin Önkoşulları Bu dersin ön koşulu bulunmamaktadır
Önerilen Dersler Bu dersle ilgili önerilen başka dersler bulunmamaktadır
Okuma Listesi Öney H. (2010). Yemek Hizmet İşletmelerinde (Catering İşletmeleri) Geleneksel ve Pişir-Soğut Üretim Sistemlerinin Karşılaştırılması, Yayınlanmamış Doktora Tezi, Anadolu Üniversitesi Gürsoy, D. (1997). Toplu Yemek Hizmeti, SOFRE Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş.Çiçek, D. ve Öney, H. (2009). Catering Hizmetleri, Anadolu Üniversitesi Yayınları.
Değerlendirme 1 Arasınav, 1 Final
Staj & Uygulama Bu ders için staj veya uygulama yoktur
Katalog İçeriği Yiyecek İçecek Endüstrisi ve Catering İşletmeleri; Yemek Üretim Süreci: Tedarik, Hazırlık ve Pişirme, Üretim ve Dağıtım Sistemleri: Geleneksel, Pişir soğut, Pişir-dondur üretim sistemleri, Üretim ve Dağıtım Sistemi Seçim Kararı; Satış ve Pazarlama; Catering İşletmelerinde Başarım Faktörleri; Operasyonel Analiz ve İç Kontrol; Cateringlerde Yeni Trendler ve Uygulamaları

  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri