1. hafta |
Yiyecek İçecek Endüstrisi ve Catering İşletmeleri |
2. hafta |
Konu Hakkında Tartışmalar |
3. hafta |
Yemek Üretim Süreci: Tedarik, Hazırlık ve Pişirme |
4. hafta |
Konu Hakkında Tartışmalar |
5. hafta |
Üretim ve Dağıtım Sistemleri: Geleneksel, Pişir-Soğut, Pişir-Dondur Üretim Sistemleri |
6. hafta |
Konu ile ilgili başka kaynakların araştırılması |
7. hafta |
Üretim ve Dağıtım Sistemi Seçim Kararı |
8. hafta |
E- ortamda konu ile ilgili araştırmalar |
9. hafta |
Satış ve Pazarlama |
10. hafta |
Sunum hazırlama |
11. hafta |
Catering İşletmelerinde Başarım Faktörleri |
12. hafta |
Diğer e- kaynaklar üzerinden tartışmalar |
13. hafta |
Operasyonel Analiz ve İç Kontrol |
14. hafta |
Catering’lerde Yeni Trendler ve Uygulamalar |