Ders Dili |
Türkçe |
Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
Öğretim Elemanları |
|
Dersin Veriliş Biçimi |
Bu ders sadece yüz yüze eğitim şeklinde yürütülmektedir. |
Dersin Önkoşulları |
Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. |
Önerilen Dersler |
Bu dersi alan/alacak öğrencilerin AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri I ve AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri II ve AŞÇ218 Mönü Planlama derslerini almış olması önerilir. |
Okuma Listesi |
Gürsoy, D. (1997). Toplu Yemek Hizmeti, SOFRE Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. |
Değerlendirme |
Ara sınav 0Final ` |
Staj & Uygulama |
Bu ders için staj veya uygulama yoktur. |
Katalog İçeriği |
Yiyecek İçecek Endüstrisi ve Catering: Tanımı, Önemi, Türkiye’de ve dünyada catering işletmeleri,Catering hizmet sistemleri; Kullanılan Araç ve Gereçler; Caterin işletmelerinde Satış ve Pazarlama: Sipariş alma, Sözleşme; Menü ve Yönetimi; Pişirme Yöntemleri ve Kalite Kontrol; Catering İşletmelerinde Üretim Sistemleri: Geleneksel üretim sistemi, Pişir-soğut üretim sistemi, Pişir-dondur üretim sistemi; Dağıtım ve Servis. |