| Program Yeterlilikleri (Çıktıları) | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
| Almanca I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Almanca II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Anatomi I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Anatomi II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Fizyoloji I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Fizyoloji II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Beslenme İlkeleri I | 2 | 3 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 1 |
| Beslenme İlkeleri II | 2 | 3 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 2 | 3 | 1 |
| Mesleki Oryantasyon ve Etik | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Tıbbi Terminoloji | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Sağlıklı Besin Seçimi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Beslenme Biyokimyası I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Beslenme Biyokimyası II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Besin Tüketim Durumunu Değerlendirme | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 1 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 1 | 1 |
| Toplumda Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Anne ve Çocuk Beslenmesi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Dünya Mutfakları | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Türk Mutfak Kültürü | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Besin Kimyası ve Analizleri I | 2 | 2 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| Besin Kimyası ve Analizleri II | 2 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| Toplu Beslenme Sistemleri I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Toplu Beslenme Sistemleri II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Beslenme Durumunu Saptama | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Besin Kontrolü ve Mevzuatı | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Kanser ve Beslenme | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| Beslenme Eğitimi ve Danışmanlığı | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Beslenme ve Diyetetikte Güncel Konular | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| Çocuk Hastalıklarında Beslenme I | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
| Çocuk Hastalıklarında Beslenme II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Hastalıklarda Diyet Tedavisi I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Hastalıklarda Diyet Tedavisi II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Enteral ve Parenteral Beslenme | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Besin Destekleri | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Toplu Beslenme Sistemlerinde Kalite Yönetim Sistemleri | 2 | 0 | 0 | 3 | 2 | 1 | 2 | 0 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 | 0 | 0 |
| Sağlık Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri | 2 | 0 | 0 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 |
| Bitirme Projesi Hazırlama | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Bitirme Projesi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Seminer Hazırlama | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Seminer | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Fonksiyonel Besinler | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Beslenme ve Diyetetik Alanında Mesleki Uygulamalar | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
| Mesleki Uygulamalar I | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 2 | 3 | 1 | 1 | 3 | 3 | 2 | 3 | 1 | 1 |
| Mesleki Uygulamalar III | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
| Mesleki Uygulamalar II | 2 | 1 | 1 | 3 | 3 | 2 | 2 | 1 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 |
| Mesleki Uygulamalar IV | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 |
| Temel Bilgi Teknolojisi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Tıbbi Biyoloji ve Genetik | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Besin Mikrobiyolojisi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Genel Mikrobiyoloji | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| İş Sağlığı ve Güvenliği | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Fransızca I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Fransızca II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| İnsan İlişkileri ve İletişim | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
| İngilizce I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| İngilizce II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Academic English I (Akademik İngilizce I) | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Akademik İngilizce II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Biyoistatistik | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Ekonomi ve Girişimcilik | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Temel Kimya I | 2 | 0 | 0 | 2 | 0 | 3 | 2 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 0 |
| Temel Kimya II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Kariyer Planlama | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Kültürel Etkinlikler | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Psikolojiye Giriş | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |
| Pazarlama Yönetimi | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Egzersiz ve Pickleball | 1 | 1 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
| Fiziksel Aktivite ve Sağlık | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Hidrasyon ve Sağlık | 3 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 3 | 2 | 2 |
| Sağlıkta İlkyardım | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2 |
| Sosyolojiye Giriş | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 |
| Demografik Yapı ve Sağlık | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 2 | 1 | 0 | 1 | 3 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 |
| Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Türk Dili I | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 2 |
| Türk Dili II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
| Konuşma ve Diksiyon | | | | | | | | | | | | | | | | | |