Program Yeterlilikleri (Çıktıları) | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Anatomi I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Anatomi II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Fizyoloji I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Fizyoloji II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Sosyal Antropoloji | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Beslenme İlkeleri I | 2 | 3 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 3 | 2 | 1 |
Beslenme İlkeleri II | 2 | 3 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 2 | 3 | 1 |
Mesleki Oryantasyon ve Etik | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Sağlık Hizmetlerinde İletişim | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Tıbbi Terminoloji | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Beslenme Antropolojisi | 2 | 1 | 1 | 2 | 3 | 2 | 2 | 1 | 1 | 1 | 1 | 3 | 2 | 2 | 3 | 2 | 1 |
Sağlıklı Besin Seçimi | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Yaşam Döngüsünde Beslenme | 2 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Beslenme Biyokimyası I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Beslenme Biyokimyası II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Besin Tüketim Durumunu Değerlendirme | 2 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 2 | 1 | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 1 | 1 |
Toplumda Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Anne ve Çocuk Beslenmesi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Dünya Mutfakları | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Türk Mutfak Kültürü | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Beslenme Sosyolojisi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Beslenme ve Genetik | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Sağlıklı Beslenme | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Besin Kimyası ve Analizleri I | 2 | 2 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Besin Kimyası ve Analizleri II | 2 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Beslenme ve Medya | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 |
Standart Yemek Tarifeleri Geliştirme | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Toplu Beslenme Sistemleri I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Toplu Beslenme Sistemleri II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Beslenme Durumunu Saptama | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Besin Kontrolü ve Mevzuatı | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Kanser ve Beslenme | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Beslenme Eğitimi ve Danışmanlığı | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Hijyen ve Sanitasyon | 1 | 2 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 3 | 1 | 0 | 0 | 3 | 2 | 0 |
Beslenme ve Diyetetikte Güncel Konular | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Çocuk Hastalıklarında Beslenme I | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Çocuk Hastalıklarında Beslenme II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Hastalıklarda Diyet Tedavisi I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Hastalıklarda Diyet Tedavisi II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Besin Hijyeni ve Teknolojisi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Gıda Katkı Maddeleri ve Gıda Toksisitesi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Enteral ve Parenteral Beslenme | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Besin Destekleri | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Sürdürülebilir Beslenme | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Egzersiz ve Beslenme | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Toplu Beslenme Sistemlerinde Kalite Yönetim Sistemleri | 2 | 0 | 0 | 3 | 2 | 1 | 2 | 0 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 | 0 | 0 |
Yaşlılıkta Beslenme | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Özel Gruplarda Menü Planlama | 2 | 3 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Bitirme Projesi Hazırlama | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Bitirme Projesi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Seminer Hazırlama | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Seminer | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Beslenme ve Diyetetik Alanında Mesleki Uygulamalar | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Beslenme ve Diyetetik Alanında Zorluklar ve Etik Yaklaşımlar | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Bariatrik Cerrahide Beslenme | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Obezite Yönetimi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Mikrobiyota ve Beslenme | 3 | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3 | 1 | 1 | 1 | 3 | 2 | 1 | 2 | 3 | 3 |
Mesleki Uygulamalar I | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 1 | 1 | 2 | 3 | 2 | 3 | 1 | 1 |
Mesleki Uygulamalar II | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 2 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 2 | 3 | 2 | 3 | 1 | 1 |
Mesleki Uygulamalar II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Fonksiyonel Besinler | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Ağırlık Yönetimi ve Popüler Diyetler | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Besin İlaç Etkileşimi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Beden Eğitimi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Temel Bilgi Teknolojisi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Tıbbi Biyoloji ve Genetik | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Besin Mikrobiyolojisi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Genel Mikrobiyoloji | | | | | | | | | | | | | | | | | |
İş Sağlığı ve Güvenliği | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Bilim Tarihi ve Felsefesi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
İnsan İlişkileri ve İletişim | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
İngilizce I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
İngilizce II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Academic English I (Akademik İngilizce I) | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Akademik İngilizce II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Biyoistatistik | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Biyoistatistik Uygulamaları | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Ekonomi ve Girişimcilik | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Temel Kimya I | 2 | 0 | 0 | 2 | 0 | 3 | 2 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 2 | 0 |
Temel Kimya II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Kariyer Planlama | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Gönüllülük Çalışmaları | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Kültürel Etkinlikler | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Kültür ve Dil | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Türk Halk Müziği | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Gelişim ve Öğrenme Psikolojisi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Psikolojiye Giriş | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Pazarlama Yönetimi | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Temel Sağlık Bilgisi | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 |
Fiziksel Aktivite ve Sağlık | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Hidrasyon ve Sağlık | 3 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 | 3 | 3 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 3 | 2 | 2 |
Sağlık Mevzuatı | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Sağlıkta İlkyardım | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Salon Dansları | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Sanat Tarihi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Sosyolojiye Giriş | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Halk Dansları | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Demografik Yapı ve Sağlık | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Teknoloji ve İnovasyon Yönetimi | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Topluma Hizmet Uygulamaları | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Türk İşaret Dili | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Türk Dili I | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Türk Dili II | | | | | | | | | | | | | | | | | |
Konuşma ve Diksiyon | | | | | | | | | | | | | | | | | |