Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi
  • Kurumsal
  • Akademik Programlar
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Türkçe
    • Türkçe Türkçe
    • İngilizce İngilizce
Program Profili Kabul ve Kayıt Koşulları Yeterlilik Koşulları ve Kuralları Önceki Öğrenmenin Tanınması Öğretim Elemanları Bölüm Bşk. ve AKTS Koord. Alan Yeterlilikleri Program Yeterlilikleri (Çıktıları) Dersler - AKTS Kredileri Alan & Prog. Yeterlilik İlişkileri Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri Ölçme ve Değerlendirme Mezuniyet Koşulları Üst Derece Programlarına Geçiş İstihdam Olanakları
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi
  • Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • Ders - Prog. Yeterlilik İlişkileri

0 : Desteklemiyor   1 : Alt seviyede destekliyor   2 : Orta seviyede destekliyor   3 : Üst seviyede destekliyor
Program Yeterlilikleri (Çıktıları)1234567891011121314151617
Almanca I
Almanca II
Anatomi I
Anatomi II
Fizyoloji I
Fizyoloji II
Beslenme İlkeleri I23221213223312321
Beslenme İlkeleri II23121213223312231
Mesleki Oryantasyon ve Etik
Tıbbi Terminoloji
Sağlıklı Besin Seçimi
Beslenme Biyokimyası I
Beslenme Biyokimyası II
Besin Tüketim Durumunu Değerlendirme23323233212323311
Toplumda Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi
Anne ve Çocuk Beslenmesi
Dünya Mutfakları
Türk Mutfak Kültürü
Besin Kimyası ve Analizleri I22122222222222222
Besin Kimyası ve Analizleri II21222222222222222
Toplu Beslenme Sistemleri I
Toplu Beslenme Sistemleri II
Beslenme Durumunu Saptama
Besin Kontrolü ve Mevzuatı
Kanser ve Beslenme22222222222222222
Beslenme Eğitimi ve Danışmanlığı
Beslenme ve Diyetetikte Güncel Konular22222222222222222
Çocuk Hastalıklarında Beslenme I33333333333333333
Çocuk Hastalıklarında Beslenme II
Hastalıklarda Diyet Tedavisi I
Hastalıklarda Diyet Tedavisi II
Enteral ve Parenteral Beslenme
Besin Destekleri
Toplu Beslenme Sistemlerinde Kalite Yönetim Sistemleri20032120232233200
Sağlık Bilimlerinde Araştırma Yöntemleri20033333333311222
Bitirme Projesi Hazırlama
Bitirme Projesi
Seminer Hazırlama
Seminer
Fonksiyonel Besinler
Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması
Beslenme ve Diyetetik Alanında Mesleki Uygulamalar33333333333333333
Mesleki Uygulamalar I33333222311332311
Mesleki Uygulamalar III33333333332333333
Mesleki Uygulamalar II21133221333233332
Mesleki Uygulamalar IV23333223233233332
Temel Bilgi Teknolojisi
Tıbbi Biyoloji ve Genetik
Besin Mikrobiyolojisi
Genel Mikrobiyoloji
İş Sağlığı ve Güvenliği
Fransızca I
Fransızca II
İnsan İlişkileri ve İletişim33333333323333333
İngilizce I
İngilizce II
Academic English I (Akademik İngilizce I)
Akademik İngilizce II
Biyoistatistik
Ekonomi ve Girişimcilik
Temel Kimya I20020320200000220
Temel Kimya II
Kariyer Planlama
Kültürel Etkinlikler
Psikolojiye Giriş00000000000000010
Pazarlama Yönetimi00000000000000000
Egzersiz ve Pickleball11333322122222222
Fiziksel Aktivite ve Sağlık
Hidrasyon ve Sağlık31211233121211322
Sağlıkta İlkyardım22121122112211212
Sosyolojiye Giriş01011002002100020
Demografik Yapı ve Sağlık
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I00020221013000222
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
Türk Dili I00020012002000222
Türk Dili II
Konuşma ve Diksiyon

0 : Desteklemiyor   1 : Alt seviyede destekliyor   2 : Orta seviyede destekliyor   3 : Üst seviyede destekliyor
  • Kurumsal
  • İsim ve Adres
  • Akademik Takvim
  • Yönetim Kadrosu
  • Kurum Hakkında
  • Akademik Programlar
  • Genel Kabul Şartları
  • Önceki Öğrenmenin Tanınması
  • Kayıt İşlemleri
  • AKTS Kredi Sistemi
  • Akademik Danışmanlık
  • Akademik Programlar
  • Doktora / Sanatta Yeterlik
  • Yüksek Lisans
  • Lisans
  • Önlisans
  • Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Şehirde Yaşam
  • Konaklama
  • Beslenme Olanakları
  • Tıbbi Olanaklar
  • Engelli Öğrenci Olanakları
  • Sigorta
  • Maddi Destek
  • Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
  • Öğrenci İçin Bilgi
  • Öğrenim Olanakları
  • Uluslararası Programlar
  • Değişim Öğrencileri için Pratik Bilgiler
  • Dil Kursları
  • Staj
  • Sosyal Yaşam ve Spor Olanakları
  • Öğrenci Kulüpleri