1. hafta |
Yemek Çalışmaları |
2. hafta |
Yemek Sosyolojisi |
3. hafta |
Yemek Çalışmalarının Tarihsel Gelişimi |
4. hafta |
Yemeğe İlişkin Kuramsal Perspektifler |
5. hafta |
Uygarlaşma ve Yemek Kültürü |
6. hafta |
Yemek, Mutfak ve Kültür; Yemek ve Küreselleşme |
7. hafta |
Bir Meta Olarak Yemek |
8. hafta |
Şekerin Antropolojisi ve Yemek Kültürü |
9. hafta |
Kahvenin ve Çikolatanın Acı Tarihi |
10. hafta |
Sağlıklı Beslenme ve Yemek; Beden ve Yemek İlişkisi |
11. hafta |
Dışarıda Yemek Sosyolojisi |
12. hafta |
Toplumsal Sınıf, Eşitsizlikler ve Yemek; Yemek ve Ulusal Kimlik |
13. hafta |
Bir Mekân Olarak Mutfak; Mutfak Sosyolojisi |
14. hafta |
Yemek Hareketleri; Etin ve Et Yemenin Toplumsal Kökenleri: Veganlık |