1. hafta |
Amaç ve hedefler, ders süreci ve değerlendirme hakkında bilgilendirme. |
2. hafta |
Beslenme ve Diyetetik Bölümünün tanıtımı. |
3. hafta |
Diyetisyenliğin tanımı, tarihçesi ve çalışma alanlar. |
4. hafta |
Diyetisyenlik mesleğinin etik kuralları. |
5. hafta |
Çeşitli Avrupa ülkelerindeki diyetisyen dernekleri, faaliyetleri ve Beslenme-Diyetetik eğitim. |
6. hafta |
Çeşitli Avrupa ülkelerindeki diyetisyen dernekleri, faaliyetleri ve Beslenme-Diyetetik eğitim. |
7. hafta |
Çeşitli Asya ülkelerdeki diyetisyen dernekleri, faaliyetleri ve Beslenme-Diyetetik eğitim. |
8. hafta |
ABD’deki diyetisyen dernekleri, faaliyetleri ve Beslenme-Diyetetik eğitim |
9. hafta |
Mesleki etik ve deontoloji. |
10. hafta |
Yönetmeliklerin ve öğrenci sorumluluklarının öğretilmesi. |
11. hafta |
Diyetisyenlik mesleği ile ilgili uygulamalar. |
12. hafta |
Diyetisyenlik mesleği ile ilgili uygulamalar. |
13. hafta |
Mesleki standartlar ve meslek örgütünün tanıtılması. |
14. hafta |
Meslek ile ilgili temel kaynakları ve ulaşım yollarının tanıtımı. |