1. hafta |
Toplu Beslenme ve Önemi |
2. hafta |
TBS Tipleri/ Yeni Üretim Sistemleri |
3. hafta |
TBS Tipleri/ Yeni Üretim Sistemleri |
4. hafta |
Yönetim ve Organizasyon |
5. hafta |
TBS'de Stratejik Yönetim ve Organizasyon |
6. hafta |
Toplu beslenme sistemlerinde insan kaynakları yönetimi, toplu beslenme çalışanlarının organizasyonu ve görev tanımları |
7. hafta |
Mutfak/Yemekhane Planlama ve Kullanılan Araç Gereçler |
8. hafta |
Toplu beslenme sistemlerinde fiziki koşullar, mutfak ve yemekhane donanımı |
9. hafta |
Menü Yönetimi |
10. hafta |
Menü Yönetimi |
11. hafta |
Standart Yemek Tarifeleri ve Denetimi |
12. hafta |
Satın Alma ve Depolama Teknikleri ve İş Güvenliği |
13. hafta |
Satın Alma ve Depolama Teknikleri ve İş Güvenliği |
14. hafta |
Toplu beslenme sistemlerinde oluşan artıklar ve önleme yolları |