|
1. hafta |
Toplumsal gruplar ve yemek kültürü |
|
2. hafta |
Yemek, yerellik ve kimlik |
|
3. hafta |
Geleneksel mutfak birimleri |
|
4. hafta |
Yemekle ilgili maddi kültür ürünleri |
|
5. hafta |
Sofra gelenekleri |
|
6. hafta |
Yemek süreçleri |
|
7. hafta |
Uyarlanma stratejileri ve kış hazırlıkları |
|
8. hafta |
Geleneksel pişirme teknikleri |
|
9. hafta |
Yemek hazırlama süreci ve toplumsal roller |
|
10. hafta |
Yemek ve halk sağlığı |
|
11. hafta |
Yemek ve tabu |
|
12. hafta |
Tören ve bayram yemekleri |
|
13. hafta |
Geçiş dönemi ve törenlerinde yemek |
|
14. hafta |
Geleneksel yemek kültürü ve sürdürülebilirlik |