1. hafta |
Sürdürülebilirlik Nedir |
2. hafta |
Sürdürülebilirlik ve Üçlü Bilanço Sisteminin Ağırlama İşletmelerine Yansımaları |
3. hafta |
Yeşil Ağırlama ve Eko-Turizm |
4. hafta |
Ağırlama İşletmelerinde Enerji Yönetimi ve Verimliliği |
5. hafta |
Ağırlama İşletmelerinde Su Yönetimi ve Tasarruf Teknikleri |
6. hafta |
Ağırlama İşletmelerinde Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm |
7. hafta |
Ağırlama İşletmelerinin İklim Eylemi |
8. hafta |
Ağırlama İşletmelerinde Tedarik Zinciri ve Sürdürülebilirlik |
9. hafta |
Gıda Uygulamaları ve Sürdürülebilirlik |
10. hafta |
Misafir Davranışı ve Sürdürülebilirlik |
11. hafta |
Sürdürülebilirlik Çerçevesinde Çalışanların Rolü |
12. hafta |
Uluslararası Sertifikasyonlar ve Standartlar |
13. hafta |
Sürdürülebilirlik Performansının Ölçümü |
14. hafta |
Net Sıfır ve Net Pozitif |