|
1. hafta |
Sürdürülebilirlik Nedir |
|
2. hafta |
Sürdürülebilirlik ve Üçlü Bilanço Sisteminin Ağırlama İşletmelerine Yansımaları |
|
3. hafta |
Yeşil Ağırlama ve Eko-Turizm |
|
4. hafta |
Ağırlama İşletmelerinde Enerji Yönetimi ve Verimliliği |
|
5. hafta |
Ağırlama İşletmelerinde Su Yönetimi ve Tasarruf Teknikleri |
|
6. hafta |
Ağırlama İşletmelerinde Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm |
|
7. hafta |
Ağırlama İşletmelerinin İklim Eylemi |
|
8. hafta |
Ağırlama İşletmelerinde Tedarik Zinciri ve Sürdürülebilirlik |
|
9. hafta |
Gıda Uygulamaları ve Sürdürülebilirlik |
|
10. hafta |
Misafir Davranışı ve Sürdürülebilirlik |
|
11. hafta |
Sürdürülebilirlik Çerçevesinde Çalışanların Rolü |
|
12. hafta |
Uluslararası Sertifikasyonlar ve Standartlar |
|
13. hafta |
Sürdürülebilirlik Performansının Ölçümü |
|
14. hafta |
Net Sıfır ve Net Pozitif |