| Ders Dili |
Türkçe |
| Ders Türü |
Mesleki Seçmeli Dersler |
| Öğretim Elemanları |
DOÇ. DR. ENGİN BAYRAKTAROĞLU |
| Dersin Veriliş Biçimi |
Yüz yüze |
| Dersin Önkoşulları |
Yok |
| Önerilen Dersler |
Yok |
| Okuma Listesi |
|
| Değerlendirme |
1 Ara sınav, 1 Final Sınavı |
| Staj & Uygulama |
Yok |
| Katalog İçeriği |
Sürdürülebilirlik Nedir; Sürdürülebilirlik ve Üçlü Bilanço Sisteminin Ağırlama İşletmelerine Yansımaları; Yeşil Ağırlama ve Eko-Turizm; Ağırlama İşletmelerinde Enerji Yönetimi ve Verimliliği; Ağırlama İşletmelerinde Su Yönetimi ve Tasarruf Teknikleri; Ağırlama İşletmelerinde Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm; Ağırlama İşletmelerinin İklim Eylemi; Ağırlama İşletmelerinde Tedarik Zinciri ve Sürdürülebilirlik; Gıda Uygulamaları ve Sürdürülebilirlik; Misafir Davranışı ve Sürdürülebilirlik; Sürdürülebilirlik Çerçevesinde Çalışanların Rolü; Uluslararası Sertifikasyonlar ve Standartlar; Sürdürülebilirlik Performansının Ölçümü; Net Sıfır ve Net Pozitif. |